Sunday, October 28, 2007

Mitt teppe :-)Mitt teppe har også vert i Trysil - men eg kunne desverre ikkje vere med på turern :(
Men May britt http://www.abyquilt.blogspot.com/ har vert så snill å passe på teppet og Hanne har vert fotograf http://www.hannequilt.blogspot.com/
Så her er Maybritt - Leanne og MITT teppe
Gleder meg til det kommer hjem
og eg har begynt å studere litt på korleis eg skal få det ferdig - og da tenker eg på Quiltinga - der det meste av mine tepper stopper opp - har vel ALLTID store planer om å handquilte - men der stopper det opp :(
Men ein dag kommer eg vel igang og synes det er kjempe gøy å handquilte - det er jo så fint da
Men no venter ein tur ut med Birk -- men det bøtter ned med regn ute og det frister ikkje.
Men det er jo Så godt etterpå da :o)
Smil fra monika

4 comments:

toneab said...

Flott teppe Monika!

Klarafina said...

Synes du har kommet langt på teppet jeg. Kan skrive under på at det er mye jobb. Jeg hadde aldri turt å la Leanne se mitt teppe. Er ikke fornøyd med sammensyingen av blokkene. Jeg har såvidt begynt å håndquilte mitt. Det er ikke morsomt og går veldig sakte. Tar noen pauser ved symaskina med andre ting.

May Britt said...

Leanne syntes teppet ditt var så flott med at du hadde brukt perler og paljetter. Hun fikk ikke tid til å tegne på blokken på teppet ditt. Men når hun kommer hjem til australia igjen skal hun tegne en blokk som du skal få og som du kan bruke i den tomme ruten din. Hun ville ha litt bedre tid på det enn slik det ble nå på slutten. Det var så mange som krevde sitt av henne der oppe. Og hun ble kjempeglad for boka om Geiranger. Hun har signert boka di og jeg skal sende teppet og boka hjem igjen til deg nå.

Hanne said...

Teppet ditt er kjempefint Monika. Leanne likte det også svært godt, med perlene dine på.

Vil du vite hvordan Leanne har quiltet sitt teppe ?
Perlegarn og ganske store sting! Det er sååå fint. Minn meg på det når du kommer så langt, så har jeg bilde av quiltinga hennes. Slik skal jeg quilte mitt også :-)